LG va prezenta un nou televizor Google TV la CES 2012, vine cu tehnologie 3D şi Smart TV

0
976

LG şi-a anunţat în acest final de săptămâna planurile de a prezenta un nou Google TV în cadrul CES 2012, show care va debuta în Las Vegas săptămâna viitoare. Ne aşteptăm aici la un televizor care combina platforma Google cu tehnologia 3D şi cu funcţii Smart TV. Pe numele său “LG Smart TV with Google TV”, acest produs va veni cu funcţii familiare din Android OS şi tehnologie 3D de top.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cel mai important aspect al acestui gadget va fi uşurinţa de utilizare, astfel că televizorul va folosi tandemul UI Android – Magic Remote QWERTY pentru a permite utilizatorului să facă browsing mai uşor. Avem la dispoziţie şi multitasking, o modalitate de căutare atât online, cât şi printre conţinuturi media, social networking şi funcţii TV, toate disponibile în acelaşi timp. Interfaţa poate fi controlată cu ajutorul lui Magic Remote QWERTY, care combina idee unei telecomenzi LG cu cea a unei tastaturi QWERTY.

Televizorul foloseşte tehnologia LG Cinema 3D, care asigură o experienţă deosebită de vizualizare tridimensională, dar asta o vom vedea în experientele hands-on de la CES şi probabil şi de la MWC. Ochelarii speciali pentru acest televizor nu necesită baterie şi sunt foarte uşori, plus că sunt destul de accesibili ca preţ. Va exista şi un buton cu care faceţi trecerea de la conţinuturi 2D la 3D, folosind engine-ul de conversie al televizorului.

LG Smart TV with Google TV va fi lansat în SUA în acest an şi speram să îl avem şi în Europa până în vara, dar din păcate nu avem un preţ deocamdată.