LG KC910 Renoir, intr-o recenzie video completa (Video)

0
550

Cei de la Mobilissimo au avut ocazia sa testeze performantul cameraphone LG Renoir (KGC910), dotat cu un senzor de 8 megapixeli si cu functii extrem de impresionante. Din testele acestora a rezultat o recenzie video, a carei prima parte o puteti urmari in acest clip:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube K8cNwQfBpaM]

Astfel, descoperim continutul cutiei in care se afla handsetul (incarcator, cablu USB, manual, stylus etc) si observam cu atentie exteriorul terminalului. Meniul lui Renoir este usor de utilizat si usor de customizat, cu ajutorul widgeturilor, in vreme ce ecranul touch suporta feedback tactil si afiseaza o tastatura virtuala QWERTY.

In prima parte a recenziei aflam si ca LG GC910 vine cu un player audio performant, jocuri, suport Dolby Mobile si Google Maps. Mobilissimo trece apoi la functiile camerei de 8 megapixeli si la performantele foto ale telefonului, despre care aflati mai multe detalii in clipul de mai jos:

[youtube 3BOmX2QoaFI]

Camera lui Renoir include lentile Schneider Kreuznach si vine cu un blitz performant, focus manual/automat, detectarea clipitului, a zambetelor si functie macro. Acelasi senzor de 8 megapixeli suporta ISO 1600, un zoom de 4-16x si vine chiar cu un stabilizator de imagine. Puteti seta balansul albului, moduri scene si portret, tot soiul de efecte si utiliza un mod focus selectiv, pentru fotografii aproape de perfectiune.

Sursa 1; Sursa 2