LG a lansat un nou proiector portabil CineBeam accesibil, cu imagini proiectate de 100 inch

0
1628

Pentru cine s-a plictisit să urmărească meciuri (aşa puţine cum sunt) la TV, există acum o nouă alternativă de la LG. Compania sud coreeană tocmai a lansat un nou proiector portabil CineBeam, care poate afişa imagini cu diagonală până la 100 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest proiector costă 400 de dolari şi a fost gândit să fie portabil, având în vedere că el cântăreşte jumătate de kilogram. Măsoară 12.7 cm pe 12.7 cm, cu o grosime de 3.8 cm. Evident nu oferă rezoluţie 4K în acest pachet, ci doar 1280 x 720, proiectaţi pe un spaţiu de 100 inch la o distanţă de aproximativ 3 metri. Avem şi luminozitate de până la 250 de ANSI lumens şi o lampă care promite până la 30.000 de ore de funcţionare (adică 10 ani cu 8 ore de utilizare pe zi).

Există şi un conector USB dacă vreţi să adăugaţi medii de stocare. Fiind un proiector portabil, bun pentru afară, e foarte importantă şi autonomia sa, de 2 ore. Are şi conectivitate Bluetooth şi suport pentru mirroring wireless pentru smartphone. Sursa de lumină este una LED, iar cinefilii care au o grădină generoasă în spatele casei vor aprecia produsul. Altfel, dacă ai buget mai mare şi vrei să investeşti, LG pune la bătaie şi modele ca HU80 şi HU85, care costă mii de euro şi oferă rezoluţie 4K.