Laptopul Voodoo Envy 133 soseste cu un OS/interfata foarte rapid la bootare

0
647

Ni se intampla rar sa vedem un laptop care sa ne socheze (placut) la fel de mult ca Voodoo Envy 133, iar acesta uimeste prin designul sau atractiv, dar si prin OS-ul/interfata care se deschide aproape imediat ce pornim PC-ul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Environmentul Slashtop care indeplineste si rol de OS si de interfata instant pe acest laptop poarta numele de Voodoo IOS si in loc sa asteptati ca Vista sa booteze, veti putea naviga pe Web in doar 15 secunde dupa pornirea laptopului. Acest fapt a fost testat de catre cei de la Laptopmag, prin intermediul unei experiente hands-on cu notebookul.

Putin mai jos puteti urmari o prezentare video a experientei de navigare pe Voodoo Envy 133 si de utilizare a functiilor sale. Atunci cand bootati sistemul, va fi lansata o pagina principala cu logo-ul Voodoo pe ecran si un fundal negru si asta in doar 5 secunde. Pagina de start dispune de 7 butoane in partea inferioara, inclusiv unul pentru shutdown, unul pentru pornirea Windowsului, un browser, player audio, program de vizualizare a imaginilor, chatul Pidgin si Skype.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=InUpF5Uetfc]

Va trebui sa dati click pe unul dintre acestea pentru a intra in IOS si in doar 10 secunde veti putea utiliza un browser surogat al lui Firefox, spre exemplu, care soseste din start cu suport Flash. Browserul este un mod al lui Firefox, dar unul care nu permite instalarea de add-on-uri, iar continuturile descarcate de pe Web nu pot fi salvate pe hard, in orice format ar fi ele, dar totusi pot fi stocate pe un drive USB.

IOS-ul sta bine si in ce priveste comunicarea, permitand realizarea chaturilor in doar cateva secunde de la accesarea conturilor AIM, Google Talk, MSN sau Yahoo, eventual Skype, la acesta din urma durand maxim 1 minut pentru a incepe apelarea. Retineti faptul ca acest model Voodoo Envy 133 este unul din pre-productie si este posibil ca varianta finala sa permita accesarea hardului din browser.

Sursa