hp_elitebook_6930p

HP a anuntat 10 notebookuri de tip business astazi, dar numai unul a atras atentia noastra in mod deosebit: modelul EliteBook 6930p, un laptop rezistent, super-criptat, dotat cu QuickLook 2 si cu o greutate de nici 2 kilograme.

Publicitate

EliteBook 6930p rezista la temperaturi extreme, umiditate, praf, socuri si alte “metode de tortura”. HP a renuntat la Vista si la QuickLook, platforma de anul trecut, optand pentru propriul OS de startup, QuickLook 2, care permite verificarea emailului si pornirea a numeroase aplicatii, fara a folosi intregul sistem de operare.

hp_elitebook_6930p
Noul model HP va boota in doar 10-12 secunde, chiar daca ruleaza Windows XP. Webcamul lui 6930p are si rolul de cititor de carti de vizita, care va incarca automat datele de contact in agenda din memoria laptopului. Toate aceste feature-uri business sunt incorporate intr-un terminal cu carcasa de aluminiu ce include si un display cu diagonala de 14.1 inchi.

HP EliteBook 6930p are o baterie ce rezista 15 ore, cu o baterie optionala Ultra Capacity si doar 9 ore, in mod standard. Laptopul, impreuna cu restul modelelor business HP va fi lansat in luna iulie a acestui an.

Sursa