Laptopul D901C Phantom-X, server mobil de la Eurocom bazat pe Quad Core Xeon

0
690

Foarte rar vedem producatori de laptop-uri care se lauda ca produsul lor are o viata a bateriei de doar o ora. Eurocom se numara printre acestia, dar laptop-ul incriminat in acest caz consuma pe buna dreptate o astfel de cantitate de energie electrica. Este vorba despre D901C Phantom-X, serverul mobil cu specificatii demne de cel mai performant desktop PC.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Phantom-X include un procesor Quad Core Xeon X3360 de 2.8GHz, insotit de 3 harduri SATA-300 (cu diferite optiuni RAID) care in total ofera un spatiu de stocare de 1.5 TB. Memoria RAM impresioneaza de asemeni, laptop-ul fiind dotat cu 8GB de memorie DDR2-800, iar un motiv in plus pentru ca bateria sa reziste mai putin este si Blu-ray writerul inclus.

Lista perfecta de specificatii este stirbita de modestul display cu diagonala de 17 inchi si va trebui sa tineti cont si de faptul ca portabilitatea lui Phantom-X este relativa, in conditiile in care el cantareste nu mai putin de 5.5 kilograme. Nu cunoastem inca pretul acestui laptop, dar stim ca produsele similare ale celor de la Eurocom, in varianta non-Xeon costa peste 3000 de dolari, astfel ca acest server mobil va reprezenta o gaura serioasa in bugetul dumneavoastra.

Mai multe detalii despre acest super laptop AICI

Sursa