Kevin Rose, de la Digg descopera noul iPod

0
358

Kevin Rose, de la Digg afirma ca a gasit noul iPod Nano… Totusi, tanarul nu este o sursa sigura, de vreme ce el este acelasi personaj care afirma ca primul iPhone ar fi sosit cu o pereche de baterii si o tastatura glisanta.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

De data aceasta aflam ca noul iPod va fi mai subtire, mai lung si mai curbat, zvonuri destul de credibile, deoarece seamana cu cele auzite pana acum in legatura cu acest player. Kevin afirma si ca acest nou player va beneficia de o reducere semnificativa a pretului, pentru a evita preferinta publicului pentru un iPhone 3G de 199 de dolari in locul sau.

iPod Touch, in versiunea de 8 GB costa acum 299 dolari, iar noul model il va inlocui si va sosi cu noul iTunes 8.0, toate aceste schimbari petrecandu-se in urmatoarele 2-3 saptamani. In plus, Kevin dezvaluie publicului si ca noul OS X 10.5.6 va include suport Blu-ray, ceea ce ar putea indica includerea unor drive-uri Blu-ray pe urmatoarea generatie de Mac-uri. Sa-l lasam mai bine pe domnul de la Digg sa isi prezinte speculatiile in clipul urmator:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=N99aEA4UkBc]

Sursa