Jocurile DOOM 1, 2 şi 3 ajung pe mobile şi console; Iată cât costă

1
2326

Bethesda e pusă pe treabă în această săptămână şi în afară de faptul că a lansat un nou joc Wolfenstein, a readus în actualitate şi jocurile DOOM. Astfel, DOOM 1, 2 şi 3 ajung pe console, iar primele 2 sunt disponibile şi pe mobil. DOOM 1 şi 2 costă 5 euro, iar DOOM 3 este doar 10 euro. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem şi cu veştile proaste şi anume faptul că Bethesda te pune să te loghezi cu contul lor în aceste jocuri, deşi primele 2 chiar nu au latură online. Doar sunt lansate în 1993 şi 1994, când nu aveai nici urmă de multiplayer online sau alte servicii online pentru jocuri. În fine, trilogia ajunge pe PS4, Xbox One şi Nintendo Switch, cu bonusuri.

DOOM 1 vine cu expansion-ul “Thy Flesh”, iar DOOM 2 aduce şi 20 de nivele extra Master Legends. Oferă şi multiplayer pentru 4 jucători, plus co op, probabil doar local nu şi în reţea. Din ce ştiu primul DOOM era deja pe iPhone încă din 2009, deci adevărată surpriză plăcută e sosirea pe Android. E interesant că dacă faci o căutare pe Google pentru DOOM 3, îl vei găsi disponibil şi pe Android, dar odată intrat pe link, el nu duce nicăieri.

În afară de cele 3 jocuri DOOM, mai există şi cel din 2016, care a primit multiple premii pentru coloana sa sonoră metal + industrial, iar pe 22 noiembrie în acest an vine DOOM Eternal. Întreaga serie DOOM e despre lupta contra unor forţe din iad, iar tu preiei rolul protagonistului Doomguy. Totul este frenetic, acţiune cu arme uriaşe, diavoli groteşti şi nivel de dificultate crescut.

DOOM şi Wolfenstein au pus bazele genului FPS şi zic că merită timpul vostru. Avem şi linkuri de download pentru iOS şi Android:

DOOM 1: Android/ iOS
DOOM 2: Android/ iOS