Jeep pregătește un Wrangler complet electric; Îl vedem luna viitoare sub formă de concept

0
890
Jeep

În momentul de față companiile din zona auto încep să dea mai multă importanță propulsiilor electrice, iar Jeep este un nume de pe listă. Acest constructor a anunțat deja faptul că pregătește modele plug-in hibrid pentru cele mai populare vehicule din portofoliu precum Wrangler sau Grand Cherokee.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea vor include particula 4xe în denumire și vor costa undeva la 65.000 dolari. Asta nu este tot pentru că brandul american pregătește și un Wrangler complet electric. Acesta a fost recent confirmat prin intermediul unei reclame teaser care confirmă prezentarea unui concept electric în perioada următoare.

Jeep

În clipul video cu pricina au fost indicii referitoare la varianta Grand Wagoneer, dar și despre tehnologia de șofat autonom. Tot aici s-a vorbit și despre variantele hibrid și despre electrificare. Modelul cu pricina este cunoscut sub denumirea Wrangler BEV Concept și îl vedem afișat chiar pe site-ul oficial aici.

Din păcate nu avem detalii despre motorizarea electrică pe care o va utiliza acest concept și nici când vine un model de serie. Nu știm nici ce autonomie va avea acesta și nici când de mari vor fi bateriile. Conceptul Jeep Wrangler electric va fi prezentat în cadrul Easter Jeep Safari din Moab, Utah. Acest show va fi organizat în perioada 28 martie – 3 aprilie și va aduce și alte concepte ale companiei Jeep.

Revenind la modelul Wrangler 4xe plug-in hybrid, acesta în varianta full ajunge să coste peste 65.000 dolari. Aflăm și că de la prezentare conceptului hibrid Wrangler și până la debutul variantei de serie au fost nevoie doar de câteva luni. Probabil așa vor sta lucrurile și în cazul acestei versiuni electrice.