iPhone OS 3.0 si noutatile sale (Video)

0
453

Informatiile si zvonurile despre iPhone OS 3.0 nu s-au stins odata cu descoperirea tuturor caracteristicilor noului software. Cei de la Engadget au analizat la sange noul OS, astfel ca si noi putem afla ce elemente si functii noi aduce software-ul pe terminalul produs de Apple. Iata o parte dintre acestea in clipul de mai jos:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iese in evidenta imediat mult-asteptata functia cut/copy/paste, dar si posibilitatea de a interactiona cu terminalul prin “scuturare”, care spre exemplu anuleaza ultima comanda efectuata sau o reindeplineste. iPhone-ul va suporta acum si trimiterea de MMS-uri, Bluetooth Stereo cu A2DP, tethering si va folosi Spotlight pentru cautari universale.

iPhone OS 3.0 vine si cu un sistem de control parental pentru filme, seriale si aplicatii din App Store, plus functie auto-login pentru hotspoturi Wi-Fi. Fiindca tot am mentionat aplicatiile, software-ul vine cu Voice Memos (notite vocale), un program Stocks upgradat, protectie impotriva phishingului si sincronizare a notitelor cu PC-ul sau MAC-ul.

iPhone OS 3.0 este acum disponibil in varianta beta, pentru developeri si va fi lansat in varianta full in aceasta vara, urmand sa fie disponibil gratuit pe iPhone 3G.

Sursa