iPhone in Romania prin Orange

0
708
iphone

iphoneIn sfarsit, dupa atata timp in care zvonurile ne-au facut sa ne gandim de multe ori daca este cazul sa ne schimbam sau nu operatorul de telefonie mobila pentru a putea intra cat mai usor in posesia atat de ravnitului iPhone, e oficial!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Orange Romania a anuntat astazi ca este fericitul operator care a primit dreptul de a comercializa terminalul la noi. Data lansarii acestuia pe piata nu a fost comunicata si nici pretul cu care va fi disponibil, dar e clar ca pana la sfarsitul acestui an vom putea gasi in magazinele Orange si ale distribuitorilor sai terminalul Apple iPhone.

Pe langa Romania, France Telecom, prin divizia sa de mobile Orange, mai comercializeaza iPhone-uri si in Austria, Belgia, Egipt, Iordania, Polonia, Portugalia, Republica Dominicana, Romania, Slovacia, Elvetia si unele piete africane in care Orange isi desfasoara activitatea.

Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania a declarat in cadrul aceluiasi comunicat de presa organizat astazi: „Credem ca piata romaneasca ofera un real potential pentru adoptia ultimelor noutati din domeniul comunicatiilor, iar Orange este liderul acestei piete cu peste 10 milioane de clienti. Ne bucuram ca vom putea oferi anul acesta clientilor nostri terminalul iPhone”

Sursa