iPhone 5 soseşte între 6 şi 10 iunie 2011? Apple confirmă WWDC pentru această perioadă

0
589

Apple a anunţat recent că faimoasa sa conferinţă de presă anuală destinată developerilor, WWDC va avea loc în acest an între 6 şi 10 iunie, la centrul Moscone West din San Francisco. Gigantul din Cupertino promite să prezinte “viitorul lui iOS şi Mac OS”, în acest eveniment, ceea ce poate însemna un debut al lui iPhone 5.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din păcate iOS 5 mai are de aşteptat, surse din cadrul Apple afirmând că platforma va sosi de abia în toamnă, iar la WWDC vom vedea un preview al OS-ului. Iată că în mod bizar Apple nu îşi respectă tradiţia, de a anunţa un nou iOS în primăvară (cum s-ar fi putut întâmpla printr-un debut odată cu iPad 2), în vreme ce noul iPhone este anunţat vara.

Există şi zvonuri ce afirmă că nici iPhone 5 nu va fi lansat atât de curând pe cât credem, dar până la o confirmare, ne aşteptăm ca Steve Jobs să ne facă o surpriză plăcută şi de această dată. Pe lângă un nou iPhone şi un nou iOS, vom asista şi la debutul lui Mac OS X Lion. Să aibă oare sursele de încredere ale marilor bloguri tech dreptate când spun că iOS 5 a fost amânat pentru toamnă, pentru a însoţi un misterios iPad 3?