iPhone 3G confirmat oficial in aceasta seara!!

0
698

Va promiteam mai devreme ca va vom tine la curent cu intamplarile din aceasta seara de la comunicatul de presa tinut de CEO Apple, Steve Jobs. Iata in linii mari prezentarea acestuia de 2 ore, inceputa la ora 8PM (ora Romaniei).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Una dintre primele dezvaluiri importante indica disponibilitatea din luna iulie a software-ului iPhone 2 (pentru posesorii de iPod Touch la pretul de 9.99$). Sa presupunem deja ca si terminalul va fi lansat tot atunci? Vom vedea mai jos. Se prezinta si MobileMe, un software de tip Exchange, dezvoltat tot pentru iPhone. Suna bine, nu? Multi dintre utilizatorii actualei versiuni de iPhone au cerut un software competitiv de mesagerie. Se pare ca cineva de la divizia de Marketing a Apple i-a ascultat.

Dupa o ora si jumatate de prezentare, in sfarsit putem rasufla usurati. Odata cu imaginea de prezentare a noului terminal, se confirma toate zvonurile referitoare la aceasta zi memorabila, 6 iunie 2008. Va lasam sa contemplati cateva minute imaginea urmatoare, asa cum multi dintre cei prezenti la conferinta au facut (ca si noi de altfel in timpul vizionarii pe web a evenimentului).

iphone_3g_11
iPhone 3G se prezinta intr-o varianta mai slim decat predecesorul sau, taste metalice in partile laterale si parte dorsala din plastic negru. Este dotat cu suport pentru conectivitate la viteze 3G si calitate audio superioara iPhone-ului actual. Acumulatorul poate suporta 300 de ore in standby, 5 ore de convorbiri 3G, 5-6 ore de browsing, playback video de 7 ore sau playback audio de 24 de ore.

iphone_3g_4

Dupa toate aceste specificatii tehnice, Steve Jobs anunta data de lansare : in 11 iulie 2008, iPhone 3G va fi lansat oficial in 22 de tari simultan (Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Hong Kong, Irlanda, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie si Statele Unite). Se pare ca Romania va trebui sa mai astepte un timp alaturi de celelalte 47 de tari unde Apple are piata de desfacere. Cat? Ramane de vazut si cu siguranta va vom tine la curent.

Ultima informatie de importanta majora este ca, in momentul lansarii in cele 22 de tari, iPhone 3G va costa 199$ (cu memorie de 8GB) sau 299$ (cu memorie de 16GB), acesta din urma fiind disponibil cu o carcasa alba.

iphone_3g_2

Va lasam sa admirati pozele “fierbinti” prezentate in aceasta seara.

iphone_3g_3

iphone_3g_5

iphone_3g_6

iphone_3g_7

Sursa