iPhone 3G a sosit in Timisoara si Bucuresti prin Orange Romania (Video)

0
712

La ora 00:00, a zilei de 22 august Orange Romania a lansat festiv noul iPhone 3G in cateva mari orase din tara, printre care si Timisoara si Bucuresti. Cozile s-au format imediat, handsetul produs de Apple avand mai multi fani decat ne-am fi asteptat. Daca nu ne credeti, puteti arunca o privire asupra cozii din fata magazinului Orange Concept Store din Bucuresti, prezentata in clipul urmator (coada de la ora 1:00 noaptea):

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Cr9hkepY13M]

Intre timp, cei de la Mobilissimo au intervievat fanii entuziasti ai lui Apple iPhone 3G din Timisoara, descoperind un public destul de documentat si familiarizat cu produsele firmei lui Steve Jobs. Interesant este faptul ca persoanele de la coada stiau defectele noului iPhone, dar au venit totusi sa asiste la momentul festiv organizat de Orange.

Ca avantaje erau mentionate ecranul handsetului, browserul sau, GPS-ul, conexiunea 3G si aplicatiile, iar ca defect principal a fost mentionata lipsa unei camere frontale pentru videoconvorbiri. Va reamintim ca iPhone 3G costa minim 179 de euro prin intermediul Orange Romania, iar daca oferta nu va tenteaza puteti opta oricand pentru un HTC Touch Diamond gratuit de la Vodafone.

Si acum sa urmarim reactiile publicului de lansarea lui iPhone 3G in Timisoara:

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=6Nex-BzGpbA]

Sursa