iPhone 3G a fost lansat!

0
585

S-a terminat cu asteptarea, caci mult-asteptatul Apple iPhone 3G a fost in sfarsit lansat, cel putin pentru 250 de fani Apple din Australia. Acestia au asteptat 11 ore in fata magazinului Optus de pe George Street pentru a fi primii din lume care cumpara terminalul. In fruntea cozii se afla Brett Howell, barbatul din imaginea urmatoare si primul care a cumparat un iPhone 3G.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atmosfera a fost destinsa in cele 11 ore de asteptare cu ajutorul unor staruri locale, a unor gustari si masaje oferite de personalul magazinului Optus. Cei care asteptau la coada au trebuit sa infrunte frigul, fie ca erau tati cu fetitele lor, persoane care isi sarbatoreau ziua de nastere sau doar “geeks”.

Trebuie sa aflati ca toate aceste 250 de persoane care asteptau premiera au depus in prealabil o garantie pentru a putea cumpara un iPhone 3G atat de rapid prin Optus. Si clientii care nu au depus garantia puteau sta la coada pentru a achizitiona terminalul, dar intaietate aveau doar cei cu garantie. Persoanele de la coada au afirmat ca isi explica lipsa tinerilor de la acest eveniment, de vreme ce ei nu isi pot permite un handset cu un abonament atat de costisitor.

Intre timp, in Melbourne, cei care stau la coada in fata magazinelor Vodafone pentru a cumpara un iPhone 3G au de infruntat ploi reci, dar macar sunt intretinuti de catre DJ faimosi si nu au nevoie de o garantie pentru a pleca acasa cu handsetul. In SUA noul iPhone va fi pus in vanzare in New York incepand cu ora locala 8 a.m. sau ora 15:00 a Romaniei.

Sursa