Intel anunță noile procesoare Core din a 9-a generație pentru laptop-uri; Soluții din seria H de performanță

0
804
Intel

Astăzi din partea celor de la Intel vine un anunț important, cel care privește lansarea noilor procesoare Core de a 9-a generație destinate utilizării pe laptop-uri. Avem de-a face cu soluții din seria H create pentru nivel sporit de performanță și care vor sosi pe notebook-uri cu pretenții și în materie de gaming.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania producătoare chiar dezvăluie faptul că aceste procesoare sunt destinate gamerilor și creatorilor de conținut, fiind oferită promisiunea că acestea vor oferi performanță de nivel desktop pentru task-uri complexe precum editarea video, cu 33% mai eficiente comparativ cu un PC de acum 3 ani.

Intel

Lineup-ul include cipuri 45W din seriile Core i5, Core i7 și Core i9, modelul de top fiind Core i9-998HK cu 8 nuclee și 16 thread-uri. Are o frecvență de bază de 2.4 GHz și aduce suport pentru tehnologia Turbo Boost 2.0 pentru frevență turbo de 5.0 GHz. Toate aceste noi procesoare menționate în tabelul de mai sus vin și cu suport Wi-Fi 6, Thunderbolt 3, respectiv tehnologie Intel Optane.

Primele notebook-uri ce vor sosi cu aceste soluții sunt așteptate din partea unor producători precum ACER, ASUS, Dell, HP, Lenovo și MSI.