Incarcatorul universal cu adaptoare atasabile, o adevarata revolutie

0
649

Cei de la Gizmodo au testat incarcatorul universal pentru a se convinge ca aceste isi merita pretul de $ 49 (plus $ 9.95 pentru fiecare jack). Concluzia lor a fost ca gadgetul isi face excelent treaba, inlocuind orice tip de incarcator existent la ora actuala si combinand majoritatea incarcatoarelor intr-un aparat care nu da nastere la manunchiuri de fire incalcite.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gadgetul poarta numele de Chargepod si are un singur dezavantaj, reprezentat de zona intinsa pe care o va ocupa pe podea. Chargepod ocupa atat de mult loc deoarece jackurile sale sunt dispuse in forma radiara, dar veti uita repede de acest defect, dupa ce veti observa cele 6 LED-uri care va informeaza ca telefonul/MP3 playerul dumneavoastra se incarca.

Principiul lui Chargepod este extrem de simplu: el foloseste o baza cu un fir care se va lega la priza si i se pot atasa 6 adaptoare interschimbabile. In ce priveste adaptoarele, acestea variaza de la cele compatibile USB, miniUSB, BlackBerry, Motorola, Sony Ericsson (telefoane si headseturi Bluetooth), la cele compatibile Sanyo, Samsung (telefoane si headseturi), Qualcomm, Kyocera, Audiovox, LG, Toshiba, Pantech, Palm (Treo, LifeDrive, Tungsten), Nokia, DS, DS Lite, Game Boy Advance, Game Boy Micro, Nextel, Jabra, Sidekick si numeroase alte terminale.

Sursa