Duracell anunta incarcatorul prin inductie myGrid si alte noi produse

0
786

Duracell a anuntat astazi lansarea lui myGrid, un incarcator prin inductie compatibil cu majoritatea gadgeturilor si telefoanelor. Produsul face parte din campania Duracell Smart Power, care duce brandul dincolo de imaginea sa standard, asociata bateriilor cu durata de viata lunga.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

_mygrid

myGrid este practic un “pad de incarcare”, pe care puteti plasa terminalele dumneavoastra, ele incarcandu-se prin inductie. Avantajul acestui pad este eliminarea firelor si incarcatoarelor, plus incarcarea simultana a mai multor gadgeturi, fie ca e vorba de telefoane, playere MP3 sau PDA-uri.

Printre noile produse Duracell se mai numara si Instant Charger, care asigura energie de rezerva pentru telefoane si iPod-uri (35 de ore in plus), Powerhouse Charger, cu functii similare dar si conector USB si adaptor USB-mini-USB si in cele din urma Pocket Charger, o sursa de energie bazata pe Li-ion, compatibila cu toate telefoanele cu port USB.

Lista continua cu Duracell GoMobile, care incarca bateriile AA sau AAA NiMH in doar o ora, Duracell GoEasy, cu acelasi rol, dar design compact si Duracell Daylite LED Flashlgiht, o lanterna performanta. myGrid va sosi pe piata in luna octombrie la pretul de 79.99 dolari.

Sursa