Incarcatorul K3 este bazat pe energie solara si eoliana, ideal pentru alimentarea telefonului mobil

0
1308

Kinesis Industries prezinta incarcatorul compact K3, un “tribrid”, bazat pe energie eoliana, solara, dar care poate fi alimentat si de la o sursa normala de curent. Produsul are marimea unei lanterne, iar acumulatorul sau se poate incarca prin alimentare standard de la priza.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

inhabitatk3-ed01

De asemenea, K3 se va incarca prin USB, de la orice computer sau chiar de la aprinzatorul automobilului, prin intermediul unui adaptor USB. Conform celor de la Kinesis, un K3 complet incarcat poate alimenta un telefon mobil de peste 5 ori cu o sinura incarcare si un iPod/MP3 player de peste 10 ori.

Cantarind mai putin de jumatate de kilogram, gadgetul este rezistent la intemperiile vremii si poate fi transportat pe munte sau in cele mai aventuroase excursii. Bateria incorporata are o capacitate de 4000 mAh si poate fi incarcata prin alimentare cu energie solara si eoliana simultan. Dupa doar o ora de alimentare cu energie solara si eoliana, bateria va furniza pana la 30 de minute de convorbire pe un telefon mobil, sau 300 de minute de playback audio.

Atunci cand acest incarcator va sosi pe piata oficial, in iunie, al va costa 99.95 dolari, cam scump, in cumparatie cu un incarcator solar standard, de doar 30 de dolari.

Sursa