Imagini cu iPhone 3G din toata lumea, o retrospectiva CNN

1
1427

Cu doar o zi inainte de discursul lui Steve Jobs care va marca lansarea lui iPhone 3G este un miracol faptul ca nu am vazut inca un astfel de telefon 100% real intr-o serie de „imagini scapate”. Ei bine, ele exista, dar 90% dintre acestea sunt falsuri, sau creatii in Photoshop. Facand o recapitulare, descoperim zeci de astfel de exemple, unele mai credibile, altele mai putin… Confirmarea o vom primi de abia maine, la momentul lansarii, dar intre timp putem recapitula ce imagini am vazut pana acum cu iPhone 2.0.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

In data de 3 aprilie, cei de la iPodObserver.com au postat o imagine cu un iPhone de culoare neagra, fabricat din plastic si promitator…

La doar 14 zile, winandmac.com ne-a oferit imagini cu noile carcase de iPhone din Hong Kong, dar nici urma de iPhone 3G.

In data de 30 aprilie, iLounge ne-a anuntat specificatiile oficiale ale noii generatii de telefoane produse de Apple.

Pe 5 mai, WeiPhone.com, din China a aratat lumii spyshot-uri cu iPhone 3G, unele credibile.

In data de 19 mai, Mobilewhack.com (SUA) a prezentat versiunea sa de iPhone 3G, similara cu cea prezentata anterior.

Pe 26 mai, grecii de la iPhonehellas.gr au prezentat noi variante de culoare ale lui iPhone, care se potrivesc cu cele anuntate de iLounge

In ziua urmatoare, olandezii de la iPhoneclub.nl prezentau iPhone-ul 3G de culoare alba. Concept sau realitate?

In data de 1 iunie si-a facut aparitia o versiune neagra (mat) a telefonului prin iPhone Atlas. Aceasta ar fi fost obtinuta de la filmarile unei reclame Apple.

La o zi dupa, am aflat prin Cult of Mac ca noul iPhone va fi cu 22% mai subtire decat primul.

In cele din urma, cu 2 zile in urma aflam prin CrunchGear, ca iPhone 3G va arata ca in imaginea urmatoare, poza fiind aparent una reala.

Toate aceste zvonuri vor fi confirmate sau infirmate maine seara de catre Steve Jobs in cadrul WWDC, dar observam ca aceste anunturi au in comun faptul ca va exista si un iPhone rosu, cu margini mai rotunjite si camera frontala, plus o grosime mai mica decat primul terminal.

Sursa