IFA 2020: LG prezintă frigidere cu ultraviolete + noi televizoare OLED 8K cu suport RTX 30

0
4461

LG a adus artileria grea la IFA 2020, incluziv frigidere cu o igienizare pe bază de ultraviolete, dar şi noi televizoare OLED 8K. E o întreagă gamă de noi electrocasnice pentru bucătărie detaliată mai jos, dar şi noi produse de divertisment, cu accentul pe televizoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Frigidere

LG a adus la IFA 2020 o versiune îmbunătăţită a frigiderului InstaView Door în Door, cu UVnano. Avem parte de tehnologia luminii LED cu ultraviolete, folosită pentru a dezinfecta dozatoarele de apă la fiecare oră. Elimină până la 99% dintre bacterii şi virusuri. Frigiderul InstaView cel nou are funcţiile LINEAR Cooling şi DoorCooling+, creând condiţii optime pentru alimente proaspete.

Prima funcţie minimizează fluctuaţiile de temperatură, pentru un control mai precis. DoorCooling+ răceşte uniform întregul frigider, distribuind curenţii de aer prin ventilatoare puternice.

Apare şi un aparat de făcut gheaţă care produce bile sferice de gheaţă cu diametru de 2.5 cm.

Perechea LG Fridge şi Freezer a fost şi ea actualizată, fiind mai uşor de integrat în mobilierul de bucătărie. Au aspect curat şi minimalist, iar uşa este plată şi cu balamale pe faţă. Şi aici avem funcţii LINEAR Cooling şi DoorCooling+, alături de Metal Fresh, un finisaj metalic aplicat pe peretele interior din spate. Cu platforma AI de la LG puteţi şi alcătui uşor o listă de ingrediente, pentru cumpărături şi gătit. Toate alimentele introduse şi scoase din frigider sunt urmărite prin tehnologia LG de recunoaştere vizuală.

Televizoare

LG este primul producător TV care a comercializat televizoare OLED 8K şi a adus acum primul TV din lume care suportă procesorul grafic NVIDIA GeForce RTX 30. Procesorul Alpha 9 Series AI Gen 3 al companiei poate suporta toată lăţimea de bandă necesară pentru 8K, lucru ideal pentru gameri. Televizoarele LG OLED aduc pixeli auto iluminaţi şi suport pentru Rata Variabilă de Refresh, plus Modul Latenţă Scăzută. Avem şi suport NVIDIA G-Sync. Televizoare LG OLED pot oferi conţinut 8K la 60 FPS şi viteze de 48 Gbps, potrivite cu performanţele plăcilor RTX 30.

Televizoarele noi LG OLED 8K suportă şi tehnologiile Dolby Atmos şi funcţia Acoustic Tuning cu AI LG cu deep learning. Măsoară acustica mediului înconjurător şi ajustează sonorul pentru acurateţe mai mare. Noile modele permit şi conectarea simultană a doua difuzoare LG BLuetooth, care mixează sunetul stereo 2.0 cu surround virtual 4.0.