HTC lanseaza “Romanian Android Challenge”; premii de 3000 de euro pentru developerii Android

0
554

HTC a anuntat recent lansarea competitiei Romanian Android Challenge, menita sa testeze abilitatile developerilor Android si sa ii premieze pe cei mai talentati programatori cu pana la 3000 de euro. Veti putea inregistra aplicatii in cadrul acestei competitii pana in data de 31 mai, iar inscrierile se vor face pe site-ul concursului: www.androidchallenge.ro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Va trebui sa inscrieti aplicatii in una dintre aceste 5 categorii: Media, Tools, Lifestyle, Retele Sociale sau Jocuri, cu mentiunea ca softurile trebuie sa fie gratuite si sa includa o versiune in limba romana. Marele premiu este de 3000 de euro, in vreme ce locul 2 primeste 2000 de euro, locul 3, 1000 de euro, iar publicul va alege si o aplicatie populara, a carui creator va primi drept premiu un HTC Desire.

Juriul va include specialisti in domeniul telecomunicatiilor si programarii, antreprenori si membri ai comunitatii Android. Printre criteriile luate in calcul in jurizare se numara originalitatea softurilor, designul user-friendly, aplicabilitatea pe piata locala si utilizarea tehnologiilor Android. Mai multe detalii despre concurs si regulamentul sau se afla aici.

Puteti publica aplicatii pentru testare pe terminale Android si pe HTC-Club.ro, pentru a obtine feedbackul dorit, inainte de a intra in competitie.

[via Mobilissimo]