HP TouchSmart tx2 este un tablet multitouch, laptop si televizor portabil

0
758

Ajunge doar sa priviti o data notebook-ul HP TouchSmart tx2 si veti dori sa-l cumparati, fie ca apreciati display-ul sau widescreen de 12.1 inchi, care se transforma intr-un tablet sau restul specificatiilor sale performante. Ecranul este unul touch si permite utilizatorului sa foloseasca degetele pentru a interactiona cu materialele grafice, fie prin miscari de “ciupire” sau drag and drop, eventual chiar dublu click, fara a fi nevoie de mouse.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ca si in cazul majoritatii terminalelor din seria TouchSmart, veti putea atasa acestui tablet un stylus pentru a desena sau face diverse schite. TouchSmart tx2 soseste cu un mod HDTV, care permite vizionarea filmelor, a transmisiunilor TV si care va oferi ore bune de divertisment utilizatorului. Acest produs HP este disponibil deocamdata in SUA la pretul de 1150 de dolari prin precomanda si va fi livrat la finalul lunii noiembrie.

Printre specificatiile sale se numara un procesor AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile sau un AMD Turion X2 Dual-Core, Windows Vista Home Premium, webcam integrat si display-ul anterior mentionat (BrightView LED).

Sursa