HP Palm pregăteşte două tablete WebOS: Opal, cu ecran de 7 inch şi Topaz, de 9 inch

0
619

După luni bune de speculaţii, HP pare în sfârşit gata să lanseze două tablete foarte interesante. Este vorba despre Topaz, model pe care îl puteţi vedea mai jos, dotat cu ecran de 9 inch şi Opal, cu ecran de 7 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zvonurile afirmă că vom vedea aceste gadgeturi lansate în data de 9 februarie, când HP are programat un eveniment relaţionat cu webOS. Astfel, ne aşteptăm ca noile tablete să fie branduite HP Palm şi să ruleze OS-ul companiei achiziţionate anul trecut de gigantul producător de PC-uri. Imaginea de mai sus indică faptul că Topaz va adopta un design similar cu al lui Apple iPad, dar îi vor lipsi complet butoanele.

De asemenea, tableta HP vine cu un port microUSB în partea inferioară,  şi 3 difuzoare dispuse astfel: două în partea stângă şi unul în dreapta, pentru o experienţă audio excelentă, atât în mod landscape, cât şi portrait. Revenim la speculaţii legate de acest terminal glossy şi aflăm că o versiune 4G LTE a sa ar putea debuta în SUA în iulie 2012, în vreme ce varianta actuală va sosi pe piaţa în toamnă cel puţin în cazul lui Opal.