GTA V este jocul surpriză gratuit oferit de Epic Games în următoarea săptămână

0
1655

GTA V, unul dintre cele mai apreciate şi bine vândute jocuri din istorie a început să fie oferit gratuit de către cei de la Epic Games, iar marele anunţ a venit pe 14 mai. Este prima oară când acest titlu e oferit gratuit, deşi preţul său era deja destul de mic încât să fie accesibil pentru toţi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cum s-a implementat gratuitatea a şi picat Epic Games Store, ale cărui servere nu au făcut faţa numărului mare de gameri care au trecut la descărcat titlul clasic. Gratuitatea tine până pe 21 mai, iar jocul rămâne fantastic de popular, deşi e lansat tocmai în 2013 şi mulţi se întreabă de ce nu a sosit un GTA VI până acum. Pentru a descărca GTA V trebuie să ai clientul Epic Games Store instalat pe PC sau Mac. Îl găsiţi aici, iar dacă îl aveţi trebuie să vă creaţi şi un cont.

Mai sunt şi alte oferte bune în Epic Games, precum 50% reducere la psihedelicul joc Control, dar şi la Red Dead Redemption 2 sau The Outer Worlds. Epic mai oferă şi un voucher de 10 dolari pe care îl poţi aplica la jocurile care costă peste 14 dolari. Revenind la GTA V, el ocupă 90 GB şi vine în varianta Premium în cadrul acestei oferte, cu toate upgrade-urile existente, tot conţinutul şi modul Grand Theft Auto Online. Puteţi folosi şi un Criminal Enterprise Starter Pack, care vă oferă un bonus de 1 milion de dolari ce se pot folosi în GTA Online.

Jocul a fost cel mai rapid vândut produs de divertisment din istorie, generând 800 de milioane de USD în prima zi de disponibilitate şi 1 miliard în primele 3 zile. Mulţi îl considera unul dintre cele mai bune jocuri produse vreodată. Trevor este un personaj genial, cu un scenariu scris demenţial, demn de Tarantino.