Prestigio a lansat Graphene PD și Graphene PD Pro – primele baterii externe pe bază de grafen din Europa

0
2100
Graphene PD Pro
Prestigio a lansat Graphene PD și Graphene PD Pro - primele baterii externe pe bază de grafen din Europa

Prestigio a anunțat debutul noilor sale baterii externe pe bază de grafen: Graphene PD și Graphene PD Pro. Acestea permit o încărcare wireless rapidă, iar tehnologia pe bază de grafen protejează terminalele împotriva supraîncălzirii și asigură o încărcare eficientă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ambele baterii sunt fabricate din materiale premium și oferă un look elegant. Acestea integrează sticlă securizată la exterior și rame din metal. De asemenea, dispun de ecrane pe care se afișează informații despre nivelul actual de încărcare și durata de viață rămasă a bateriei.

Grafenul este un material care beneficiază de conductivitate termică sporită și mobilitate electronică, fiind în același timp sigur pentru mediu. Astfel, bateriile pot rezista la temperaturi ridicate și se pot pot conecta la tensiuni mai mari. Astfel, acestea suportă și încărcarea rapidă.

Graphene PD (10.000 mAh) necesită doar 50 de minute pentru a ajunge de la 0 la 100% folosind încărcătorul de 60W furnizat în pachet. Modelul Graphene PD Pro (20.000 mAh) se încarcă în doar 100 de minute.

Pe partea de conectivitate, ambele modele dispun de porturi USB Type-C și USB-A 3.0. Acestea permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive: tablete, smartphone-uri, căști, boxe portabile și multe altele. De asemenea, utilizatorii au și posibilitatea de încărcare wireless cu o putere de 10 wati.

Cele două modele integrează și un sistem de încărcare sigură, pe mai multe niveluri, conform cu standardele internaționale. Ca bonus, dar și protecție suplimentară, bateriile Graphene PD și Graphene PD Pro vin cu o husă elegantă din piele naturală.

Prețuri și disponibilitate

Bateriile – Graphene PD (10.000 mAh) și Graphene PD Pro (20.000 mAh) sunt distribuite de ASBIS România și vor ajunge curând în oferta eMAG, Flanco și a altor magazine de specialitate.