Genius Remote 815, telecomanda universala de 55 euro

1
1364

Telecomanda universala a celor de la Genius, modelul Remote 815 poate controla pana la 8 componente diferite ale unui sistem home cinema. Gadgetul soseste cu un touchscreen LCD cu iluminare, configuratia sa schimbandu-se in functie de gadgetul pe care il controlati. Telecomanda va putea fi folosita la controlul unui televizor, video recorder, player DVD/Blu-ray, sistem hi-fi. In plus, Remote 815 poate controla practic orice aparat care foloseste o conexiune infrarosu in benzi de frecvente cuprinse intre 20 kHz si 445 kHz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu un gadget destul de greu si voluminos, chiar si fara cele 4 baterii AAA care-l pun in functiune, dar finisajul sau de aluminiu va va capta cu siguranta atentia. Telecomanda soseste cu un mod de economisire a energiei electrice si sistem de detectare a miscarii, astfel ca gadgetul “prinde viata” de fiecare data cand utilizatorul pune mana pe el.

La interior, descoperim o memorie flash de 512KB, care include codurile preprogramate pentru controlul aparatelor, dar si moduri macro care vor executa comenzi mai complexe la o singura apasare de buton. Unele telecomenzi produse de Logitech sosesc cu un port USB, care permite conectarea la PC, astfel incat utilizatorul sa descarce codurile necesare pentru a controla diferite gadgeturi. Ei bine, in cazul lui Remote 815, setarea se va face manual pentru fiecare aparat controlat.

Per total, acest produs are un raport calitate-pret excelent, fiind excelent pentru posesorii de sisteme multimedia avansate, home cinema, console, si numeroase aparate similare si care nu doresc sa cheltuiasca peste 60 de euro pentru o telecomanda universala.

Sursa