Geanta pentru laptop – generator voltaic, cadoul tau de Craciun

0
663

Cum suna un cadou de Craciun compus dintr-o geanta pentru laptop cu rol de generator voltaic, care va incarca atat notebookul dumneavoastra, cat si telefonul mobil? Si toate acestea cu ajutorul unei baterii alimentate cu energie solara… Produsul costa 500 de dolari si este vital, daca sunteti mereu plecat in calatorii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta geanta este singura de gen care poate incarca un laptop, avand singurul dezavantaj al suportului limitat pentru marci de notebook-uri. Suntem siguri ca Generator Laptop Bag nu va castiga vreun premiu pentru stil, de vreme ce nu straluceste la acest capitol, dar macar este incapatoare, acomodand cu usurinta un laptop Gateway MC Series cu ecran de 16 inchi.

O parte a gentii este acoperita cu 9 panouri solare octogonale cu accente argintii, iar restul este fabricat dintr-un material rezistent la apa si reciclat. Designul exterior sufera din cauza lipsei de ergonomie, astfel ca, spre exemplu, atunci cand purtati geanta pe umar, vi se va parea ca o parte a sa este mai grea decat restul (cea cu panourile solare).

In interiorul lui Voltaic Generator Laptop Bag se afla o baterie Li-Ion cu 4 celule, care poate fi incarcata la priza sau conectata cu ajutorul unui cablu la panourile solare. 5 ore de expunere in bataia soarelui sunt de ajuns pentru a incarca aceasta baterie complet.

Sursa