FIFA 22 include un echipament românesc nou, ediţia 2022, cu motive folclorice

0
2177
FIFA 22

EA Sports promovează tradiţiile şi folclorul românesc odată cu lansarea în jocul FIFA 22 (mai precis în Ultimate Team) a unui nou tip de echipament, cu design inspirat de măştile tradiţionale şi simbolurile folclorice românești. În articol veţi găsi atât varianta sa digitală din joc, cât şi cea reală, cel purtat de mine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Echipamentul va fi introdus în FIFA 22 Ultimate Team în data de 5 mai. Va putea fi obținut de jucătorii din întreaga lume prin intermediul unui Squad Building Challenge, până pe 12 mai.

FIFA 22

Are o culoare bej-verzui, iar măştile amintesc de cele de la formaţia Subcarpati. În ultimii ani EA Sports a lansat în fiecare an câte un tricou de genul în joc, dar e prima oară când schimba culoarea de bază. Ultimele două au fost tricouri albe cu accente roşii, albastre sau galbene.

Ionel Stănescu, Line Producer EA SPORTS FIFA, EA România, spune:

„Ne bucurăm să continuăm tradiția introducerii de conținut românesc dedicat în seria FIFA, foarte apreciată încă de la prima iterație – FIFA 20, și sperăm că românii pasionați de fotbal și jocuri video vor purta cu mândrie acest echipament special, pe terenurile virtuale de joc.”

Vă reamintesc şi ca FIFA 22 este gratuit luna asta dacă ai consola PlayStation 4 sau PlayStation 5. Este oferit gratuit cu abonament PlayStation Plus.