FIFA 18 se lansează oficial pe 29 septembrie; ajunge pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, dar și pe Nintendo Switch

0
1134

An de an în luna septembrie primim și cea mai nouă versiune a jocului FIFA, titlul de simulator sportiv care a adunat o mare popularitate încă de la debutul său din 1993. Acum ne pregătim pentru debutul lui FIFA 18, titlul ce sosește oficial din data de 29 septembrie la vânzare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Jocul sosește pe mai toate platformele populare, inclusiv pe console din generația trecută precum Xbox 360 și PlayStation 3. Îl vor putea juca și cei care dețin un PC, un Xbox One, PlayStation 4, dar și cei cu o consolă Nintendo Switch (1080p și 60fps pe TV, respectiv 720p și 60fps pe tabletă).

FIFA 18

Acesta este jocul cu numărul 2 din seria FIFA ce folosește motorul grafic Frostbite 3 și aflați că versiunile PS4 și Xbox One vor include modul poveste numit “The Journey”. Pe Xbox 360 și PS3 aceste funcții extra vor lipsi și aparent nu primim nici măcar noutăți la nivel de gameplay, ci doar kit-urile actualizate de jucători.

FIFA 18

Nimeni altul decât Cristiano Ronaldo se află pe ambalajul jocului și ce mai trebuie să știți este că FIFA 18 include 52 stadioane licențiate din 12 țări + 30 terenuri generice și că toate cele 20 stadioane din Premier League sunt reprezentate aici. Comentatorii rămân aceiași, de la Martin Tyler și până la Alan Smith.

Așteptăm sosirea jocului pentru a-l vedea pe Neymar în lotul PSG și descoperi cât de mult s-a schimbat mecanica de gameplay. Mai jos puteți vedea și câteva dintre prețurile practicate de retaileri la precomanda jocului. De asemenea, există și console speciale cu jocul inclus la pachet!