Cunoasteti cu siguranta bateriile AA si AAA, folosite la CD player, GameBoy sau aparat foto. Ei bine Energizer isi extinde linia de baterii, prin intermediul unor modele AAAA.

Publicitate

Aceste baterii alkaline raspund nevoii de energie alternativa a aparatelor de mici dimensiuni, inclusiv telefoane mobile si headseturi Bluetooth. O baterie AAAA are o lungime de 42.5 mm si un diametru de 8.3 mm, iar greutatea sa este de aproximativ 6.5 grame. Asta inseamna ca noua baterie cantareste cu 43% mai putin, este cu 40% mai mica in volum si cu 20% mai subtire decat cea AAA.

La ce putem folosi noul model Energizer? Practic la orice produs compatibil, de la headseturi Bluetooth, mici gadgeturi cu laser, stilouri LED, playere audio flash sau la o telecomanda.

Sursa

 • Razvan

  unde le gasesc este ?

 • Andrei

  Pfuai, am innebunit cautand baterii de genul acesta. Am primit un handsfree care foloseste genul acesta de baterii. NU AM GASIT IN TOT ORASUL!!!

 • olteanu

  Cumperi o baterie alcalina de 9 volti ENERGIZER, o desfaci si gasesti in ea 6 baterii AAAA. Nu crezi , incearca si o sa vezi.

 • luslucian

  si eu am nevoie pentru o telecomanda dar nu are nimeni, o sa incerc sa iau una de 9v si o desfac