Emtec Gdium Liberty 1000, un netbook cu sistem de operare pe stick

0
778

Pe aceasta piata supra-aglomerata a net/notebook-urilor, diferenta este facuta de feature-urile in plus. Acesta este si cazul netbook-ului Emtec Gdium cu ecran de 10 inchi, atuul sau principal fiind acel drive USB foarte lat, cunoscut sub numele de G-Key. Accesoriul va area rolul de a stoca sistemul de operare al PC-ului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul masoara 250 x 182 x 32 mm si cantareste doar 1.2 kilograme, iar pe lista sa de specificatii se afla 3 porturi USB, WiFi 802.11 b/g, port Ethernet, webcam integrat, iesire VGA si socketuri pentru microfon si headset. Ideea de baza a lui Emtec Gdium Liberty 1000 este de a permite mai multor utilizatori de a prelua controlul asupra sa, fiecare cu stickul si sistemul sau de operare.

Primul dezavantaj la care ne putem gandi este momentul in care pierdem stickul si toate setarile/conturile/datele importante. Din fericire, Emtec s-a gandit la asta inaintea noastra si ofera un serviciu de stocare online a datelor. Veti putea achizitiona un astfel de laptop la pretul de 345 de euro, pentru varianta de 8 GB, respectiv 360 pentru varianta de 16 GB, dar deocamdata terminalul va fi lansat doar in Franta catre finalul lunii.

Sursa