Emporio Armani Connected 2018 este un nou ceas inteligent cu Wear OS, GPS, NFC

1
1139

Brandurile fashion de lux au început să intre tot mai des în zona purtabilelor, iar cel mai nou exemplu de gen este Emporio Armani. Aceştia au anunţat un ceas inteligent de lux, care vine cu Wear OS: Emporio Armani Connected 2018.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu e primul ceas de la acest brand, dar se remarcă prin actualizări de componente, aducând ca noutăţi GPS tracking, un senzor de puls şi un corp rezistent la apă. Permite şi realizarea de plăţi prin Google Pay via NFC, iar Google Assistant este de asemenea o funcţie disponibilă aici. La interior avem mai vechiul CPU Snapdragon Wear 2100, care a apărut şi pe predecesor.

Emporio Armani Connected 2018 se va putea conecta la telefoane cu Android 4.4+ şi iPhone-uri cu iOS 9.3+ via Bluetooth. Produsul va fi disponibil în magazine până la final de lună, iar culmea e că preţul nu e chiar rău: 295 de dolari. Pentru cei care nu sunt la curent cu ce se mai întâmplă în zona smartwatch, Wear OS este de fapt variant rebranduită de Android Wear 2.0.

Google pregăteşte totuşi o actualizare şi acolo. Corpul ceasului este fabricat din oţel inoxidabil şi vine la pachet cu o curea mono link metalică sau una din piele. Carcasa măsoară 43 x 49 mm. Între timp Fossil Group lucrează la un ceas Diesel On Full Guard care va rupe gura târgului prin august.