După câteva scăpări şi zvonuri în sfârşit a devenit oficial Harman Kardon Invoke. Acesta este un difuzor smart, cu asistentul virtual Cortana la pachet şi va rivaliza cu Amazon Echo sau Google Home. Designul e de altfel similar cu cel Amazon Echo, adoptând o formă cilindrică.

Publicitate

Chiar dacă produsul a fost listat oficial, îl vom vedea în magazine de abia la toamnă. Acest difuzor smart oferă sunet la 360 de grade şi permite realizarea de apeluri audio via Skype. Invoke are un design metalic şi pare să fie ceva mai înalt decât rivalii de la Amazon şi Google. De asemenea nu este un cilindru perfect, ci se îngustează în zona superioară.

Sus găsim o zonă care se iluminează atunci când comenzile noastre sunt interpretate, sau primim răspunsuri de la asistentul virtual. Pe lângă Skype, Harman Kardon Invoke vine şi cu suport pentru serviciul/playerul muzical Microsoft Groove. Microsoft a promis şi interconectare cu sistemele Internet of Things şi automobilele smart. Având în vedere că firma din Redmond are evenimentul BUILD planificat pentru această săptămană, e posibil ca şi Cortana să primească upgrade-uri.

Încă nu avem preţ pentru acest produs, dar mă aştept să fie undeva sub 200 de dolari, poate 150.