De ce nu a primit iPod Touch o camera video? Raspunsul, de la Steve Jobs

0
572

Intr-un interviu recent cu Steve Jobs, New York Times a lamurit dilema tuturor fanilor Apple in legatura cu neincluderea unei camere foto/video pe noul iPod Touch. Va reamintim ca Apple a lansat o noua varianta de iPod nano cu camera video, dar care nu poate face captura foto, in vreme ce noul iPod Touch ramane fara nici un fel de camera.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

09-11-09touchso

Steve Jobs afirma ca iPod Touch ar trebui vazut mai degraba ca o consola portabila si ca o camera ar fi “stricat” acest look, in vreme ce iPod nano va avea de castigat la capitolul vanzari, datorita camerei sale video. In ce priveste lipsa suportului pentru captura foto, bossul Apple afirma ca nano ar fi devenit un player prea gros cu aceasta functie si probabil nu destul de aratos incat sa concureze cu Zune HD.

iPod nano cu a sa camera este mai degraba o declaratie de razboi pe piata playerelor…. La urma urmei, cate playere media cu camera puteti aminti? Majoritatea au esuat, exemple fiind modelele Archos si Olympus m:Robe. Pentru a contrazice afirmatia lui Steve Jobs de mai sus, cu privire la incompatibilitea consola portabila – camera video, va amintim doar ca noul Nintendo DSi vine cu o camera destul de performanta si se vinde foarte bine.

Sursa