Cumpara iPhone 3G de la Orange Romania din 22 august!

0
616

Cu mai bine de o luna in urma, Steve Jobs anunta oficial ca iPhone 3G va fi disponbil in 70 de tari pana la finalul acestui an. Ei bine, dupa cele peste 22 de tari in care a fost lansat telefonul initial, a venit momentul ca inca 20 sa beneficieze de popularul terminal, printre ele numarandu-se si Romania.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La ora actuala doar 16 dintre cele 20 de tari au fost confirmate si aflam si ca Orange Romania va fi compania responsabila cu lansarea handsetului pe “plaiurile mioritice”. Vecinii nostri din Ungaria vor beneficia de iPhone 3G prin T-Mobile, in vreme ce polonezii vor cumpara noul iPhone de la reprezentantele Orange si Era.

Site-ul oficial Orange Romania ne informeaza ca putem efectua o precomanda pentru un iPhone 3G chiar de azi, asa ca nu ezitati, daca nu doriti sa asteptati la cozile care probabil se vor forma in fata reprezentantelor portocalii din tara. De mentionat este faptul ca noul terminal produs de Apple va fi lansat simultan in 6 orase din Romania la ora 00:00 in data de 22 august.

Sursa