Computerul OLO transforma un iPhone intr-un netbook

0
562

Majoritatea netbook-urilor au trasaturi si specificatii similare, fie ca vorbim despre un procesor Intel Atom sau rezolutia de 1024 x 600 pixeli a display-ului, dar iata ca firma OLO a decis sa schimbe trendul, incluzand si un iPhone in ecuatie. Netbookul acestei companii include o fanta in care veti introduce un iPhone, care va putea fi folosit (cel putin) ca un trackpad al computerului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu este clar ce va aduce in plus includerea telefonului produs de Apple intr-un netbook, sau ce fel de softuri va folosi PC-ul. Imaginile cu OLO PC pe care le-am putut vedea pana acum, arata ca acesta ruleaza o versiune desktop a lui OS X, dar exista inca sanse sa avem de-a face cu o opera in Photoshop a unui designer talentat.

Nici vorba de specificatii tehnice, pret, sau data de lansare deocamdata, asta in vreme ce ultimele zvonuri afirma ca Apple ar pregati un notebook propriu, cu pret mai mic de 800 de dolari. In orice caz, OLO PC este unul dintre cele mai interesante concepte pe care le-am vazut in ultime vreme, in special pentru un netbook.

Sursa