CES 2020: Samsung Galaxy Book Flex α debutează oficial, notebook cu ecran QLED

0
2285
Samsung Galaxy Book Flex α

Deși târgul de tehnologie CES 2020 își va deschide oficial porțile pe data de 7 ianuarie iată că lansările au început deja. Pe lângă Dell care tot anunță noi și noi produse, îi avem și pe cei de la Samsung. Aceștia tocmai ce au prezentat laptop-ul Samsung Galaxy Book Flex α despre care vorbim pe larg mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflați că acest notebook se vrea a fi o variantă mai accesibilă pentru Book Flex, modelul anunțat în octombrie anul trecut. Noua versiune se clasează în segmentul entry din seria Galaxy Book și în ciuda prețului mai mic, descoperim că se păstrează ecranul cu tehnologie QLED.

Samsung Galaxy Book Flex α

Dispozitivul se livrează cu procesoare Intel din a 10-a generație, cu până la 12 GB RAM DDR4 și 1 TB de stocare SSD NVMe. Revenind la ecran, acesta este un panou QLED de 13.3 inch cu rezoluție Full HD. Luminozitatea maximă la care se ajunge aparent este 600 unități nits.

Samsung Galaxy Book Flex α

Samsung Galaxy Book Flex α dispune de Wi-Fi 6 (802.11ax), scanner de amprente, suport pentru stylus și cameră web HD. Pe partea de porturi avem 2x USB 3.0, 1x HDMI, 1x USB-C și slot microSD. Bateria este o unitate de 54Wh și dimensiunile sale sunt următoarele: 13.9 mm grosime, 1.19 kg greutate.

Aflăm că lansarea sa în magazine va avea loc în prima parte a anului 2020, la un preț de 830 dolari.