CES 2019: Samsung Notebook Odyssey este un laptop de gaming serios

0
1203

Samsung nu e chiar primul nume care vine în minte când te gândeşti la produse de gaming, dar sud coreenii sunt gata să fie luaţi în serios, judecând după faptul că tocmai au anunţat un laptop de gaming: Samsung Notebook Odyssey. El a debutat la CES 2019 şi avem detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este cel mai puternic laptop Samsung de până acum şi un semn că am putea vedea şi alte produse de gaming pe viitor, poate chiar un telefon de gaming Samsung. Cu această ocazie simt nevoia să subliniez că Samsung a mai produs laptopuri de gaming, linia Odyssey existând de ceva vreme, dar hype-ul nu a fost aşa mare.

Notebook Odyssey vine cu noile plăci grafice RTX 20180, plus procesor Intel Core i7 de generaţie a opta. Primim şi 16 GB RAM şi un display Full HD de 15.6 inch, cu refresh rate de 144 Hz. Stocarea este de 256 GB (NVMe SSD), plus 1 TB HDD. Mai avem şi port USB Type-C la bord, 3 porturi USB Type-A şi HDMI. Pentru răcire Samsung a folosit un sistem penta pipe, iar alte dotări includ difuzoare stereo cu acustică Dolby Atmos.

Gamerii vor putea salva diferite profiluri pentru diferite jocuri, cu un Beast Mode pentru cele mai bune performanţe şi frame rate ridicat. Laptopul este fabricat din aluminiu, are baterie de 54 Wh şi cântăreşte 2.3 kilograme. Va sosi pe piaţă în prima parte a acestui an la un preţ necunoscut încă.