CES 2019: Philips anunță noi televizoare 4K Ultra HD cu Android TV la bord

0
1177
Philips

Lansările de la CES 2019 vin pe bandă rulantă și după ce am văzut Chromebook-uri de la ASUS, dar și un super mini-PC, iată că acum descoperim oferta de televizoare smart propusă de către Philips. Avem parte de modele 4K UHD cu Android TV la bord ce vor ajunge inclusiv pe piața din SUA acolo unde până acum Philips nu comercializa asemenea variante.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste televizoare vor fi afișate la standul Funai (ce deține o parte din drepturile pentru tehnologia Philips TV în SUA) și aflați că este vorba despre modele din seria Android TV 5704, respectiv 5904 care adoptă rezoluții 4K Ultra HD și diagonale cuprinse între 43 inch și 75 inch.

Televizoarele rulează Android 8.0 Oreo și vin echipate cu o suită de aplicații pentru streaming printre care Netflix, Amazon, Hulu, Vudu, Google Play Movies & TV, dar și Google Play Music. Există și Google Assistant la bord, dar și un Chromecast integrat, respectiv suport HDR10.

Prețul de pornire va fi de aproximativ 350 dolari pentru varianta de 43 inch ceea ce nu sună deloc rău. Televizoarele vor fi prezentate în detaliu pe 8 ianuarie când târgul CES își deschide porțile.