CES 2019: ASUS ZenBook S13 are cele mai subţirii muchii din lume şi “breton”

0
770

ASUS a lansat un nou laptop cu design atractiv la CES 2019, modelul ZenBook S13, care se remarcă prin cele mai subţiri muchii ale unui ecran de pe piaţă. Secretul este de a crea un soi de “breton” în zona superioară. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS ZenBook S13 are un breton deasupra ecranului practic, care integrează webcamul şi are şi rolul unui soi de “mâner” cu care ridici capacul laptopului. Această operă de inginerie are muchia ecranului groasă de doar 2.5 mm, pentru un screen to body ratio uriaş de 97%. S13 vine cu ecran de 13 inch Full HD, şasiu din aluminiu şi configuraţii pe bază de procesor Core i5 sau Core i7 de cea mai nouă generaţie.

La bord se află şi 16 GB RAM şi până la 1 TB stocare SSD, dar şi o placă grafică NVIDIA GeForce MX150. Laptopul are o talie de doar 12.9 mm şi vine cu două porturi USB Type-C, jack audio şi un port USB 3.1 standard. Dispune şi de slot microSD şi o baterie de 50 Wh, care se încarcă rapid şi oferă în jur de 15 ore de autonomie. Pe partea de securitate primim Windows Hello şi cun cititor de amprente integrat în trackpad.

ZenBook S13 va fi disponibil în următoarele luni la preţul de 850 de dolari.