CES 2019: ASUS prezintă plăcile de gaming ROG Strix, ASUS Dual şi Turbo GeForce RTX 2060

0
1113

Nu au lipsit nici componentele de la CES 2019, ASUS scoţând la înaintare cele mai noi plăci grafice de gaming. E vorba despre modele ASUS ROG Strix, ASUS Dual şi Turbo GeForce RTX 2060. Toate au funcţionalitate de răcire inovatoare şi performanţă crescută la gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS ROG Strix GeForce RTX 2060 este gândită pentru sistem care îţi fură privirea, având iluminare Aura Sync RGB, care oferă un indiciu cu privire la puterea de overclocking a componentei. Iluminarea aceasta oferă opţiuni de personalizare aproape nelimitate, fie pe carcasa plăcii, fie la nivelul plăcii metalice de pe spate.

Integrează 3 ventilatoare brevetate Wing-blade, care asigură performanţa de top pentru o placă mainstream cu arhitectură Turing. Există şi un suport metalic care reduce tensiunea asupra plăcii PCB şi conectori FanConnect II, care permit un control hibrid al ventilatorului.

ASUS Dual GeForce RTX 2060 e gândit pentru gamerii în căutare de performanţă. Are 2.7 sloturi, care vor acomoda un radiator mare, oferind o suprafaţă totală de răcire cu peste 50% mai mare faţă de predecesori. Are şi două ventilatoare Wing-blade de la ROG Strix şi rezistenţă la praf, plus silenţiozitate sporită.

ASUS Turbo GeForce RTX 2060 este gândită pentru sistemele care au mai multe GPU-uri sau pentru momentele când fluxul de aer este restricţionat. Încorporează optimizări subtile de design, care vor îmbunătăţi circulaţia aerului prin carcasă. Creşte astfel şi fiabilitatea. Include un ventilator de 80 mm, certificat IP5X, cu dublu rulment şi design nou pentru grilă.

Toate plăcile noi au 6 GB memorie video şi conectori generoşi.