CES 2010: Panasonic lanseaza prima camera video 3D Full HD si HDTV-uri Viera

0
772

Panasonic tocmai a lansat cateva produse destul de interesante la CES 2010, printre care se numara si prima camera video full HD, care vine cu suport 3D. Acest produs este considerat “echipament pentru profesionisti” si va fi disponibil doar prin comanda incepand cu luna aprilie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Veti putea folosi camera pentru a filma continuturi 3D, deoarece aceasta include atat camera propriu-zisa, cat si lentilele necesare, capul camerei si un recorder bazat pe carduri de memorie, toate intr-un singur aparat. Camera se va recalibra singura, fara a fi nevoie de echipamente externe, dar pretul sau este in mod clar unul prohibitiv: 21.000 de dolari.

Panasonic a anuntat si lansarea in parteneriat cu DirectTV a unor canale 3D dedicate, incepand cu luna iunie a acestui an. In plus, producatorul a prezentat oficial si cateva plasme HDTV din seria Viera, cu suport 3D, dar si cateva playere Blu-ray 3D. Evident, toata aceasta gama de produse 3D include si o pereche de ochelari, care completeaza experienta.

Televizoarele au diagonale ce ajung de la 50 la 65 de inchi, iar playerul Blu-ray DMP-BDT350 vine cu suport 1080p, dar si pentru Skype, Twitter, Pandora si multe altele.

[via Engadget]