CES 2010: LG a primit premii pentru inovatie; a lansat noi televizoare 3D

0
605

LG a fost unul dintre brandurile cele mai prezente la showul CES 2010, incheiat cu cateva zile in urma in Las Vegas. Compania a obtinut 15 premii pentru inovatie in cadrul showului si a prezentat cele mai noi modele de televizoare 3D. Producatorul asiatic a prezentt la CES INFINIA, o noua gama de televizoare LCD HD LED, dar si noi plasme HD pentru 2010.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre premiile obtinute de LG in acest an la CES se numara distinctia pentru eco-design si tehnologie sustenabila (televizorul LCD HD Full LED slim de 47 inchi, model LE8500), premiul pentru display-uri video (televizorul LCD HD full LED Slim de 47 inchi, model LE8500, INFINIA/ televizorul LCD HD Full LED slim de 47 inchi, model LE9500, INFINIA), 3 distinctii pentru continut online audio/video (2 televizoare INFINIA si un Blu-ray player cu suport WiFi) si trofee pentru componente video, home networking, sisteme audio si multe altele.

S-a facut remarcat si LG eXpo (GW 820), primul smartphone cu procesor de 1 GHz din SUA, care vine cu un pico proiector integrat optional. Acest handset a fost de asemenea premiat, impreuna cu o serie de electrocasnice (aspirator, frigider), sisteme home theater si unitati Blu-ray. Revenind la televizoarele LG, aflam ca 26 dintre noile modele de TV-uri HD LED, LCD si cu plasma care vor sosi pe piata ina cest an vor suporta Skype, permitand utilizatorilor sa efectueze apeluri video.

Producatorul asiatic si-a extins si seria de monitoare LCD cu ajutorul tehnologiilor LED si 3D, noile modele avand si avantajul unui consum scazut de energie. In plus, compania a prezentat si primul proiector din lume Full HD 3D, modelul CF3D si un proiector portabil LED, modelul HX300G.