Cel mai mic proiector din lume, branduit Earth Trek

0
655

Se pare ca proiectoarele si in general gadgeturile devin din ce in ce mai mici ca dimensiuni, datorita componentelor micro-dimensionale fabricate de marile companii. Printre noile proiectoare de mici dimensiuni se numara si modelul 90-805R, din imaginea urmatoare, fabricat de catre Earth Trek.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta nu este chiar un pico-proiector, dar este cel mai mic astfel de gadget din lume, neincorporat intr-un terminal si destul de redus ca dimensiuni pentru a va incapea in buzunar. Totusi, nu ar trebui sa aveti asteptari prea mari, in ce priveste calitatea imaginii, in ciuda faptului ca proiectorul Earth Trek poate afisa o imagine similara cu cea de pe un ecran de 22 de inchi.

Gadgetul masoara doar 105 x 58 x 25m si cantareste doar 160 de grame. El include inputuri A/V, prin intermediul carora veti vizualiza continuturi de pe laptopuri sau smartphone-uri, dar si un slot pentru carduri Trans Flash care permite vizionarea clipurilor direct de pe cardurile de memorie. Proiectorul suporta playback pentru fisiere in format MP4, iar bateria sa rezista doar 2 ore, o performana rezonabila pentru marimea gadgetului.

Sursa