Camera cu AI Google Clips primeşte certificarea FCC, ar putea debuta în curând

0
760

Google a lansat atât de multe produse hardware în ultima vreme, că de unele am început să cam uităm, la drept vorbind. Printre ele se numără şi Google Clips, o cameră care porneşte la momentul oportun şi face fotografii sau clipuri video atunci când algoritmul său simte că e cazul. Gadgetul a primit de abia recent certificarea FCC şi ar putea debuta în sfârşit.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camera a fost anunţată tocmai în octombrie şi nu am mai auzit nimic de ea de atunci. Aparatul este pe bază de AI şi faptul că are certificarea oficială îl apropie de un debut în magazine. Având dimensiuni reduse, specifice unei camere de acţiune, produsul va costa 249 de dolari şi va folosi algoritmi sofisticaţi pentru a decide când e momentul unei fotografii.

Va căuta şi scana mediul din jur mereu după figuri familiare sau zâmbete, sau va încerca să detecteze o situaţie memorabilă. Sună a episod de Black Mirror, dar asta este noua realitate modernă. Google Clips are suport pentru WiFi şi Bluetooth şi din fericire vă permite să analizaţi ce fotografii păstraţi şi urcaţi în Google Photos şi asta în mod manual.

Vine cu lentile wide la 130 de grade, 3 ore de autonomie şi 16 GB stocare. Cântăreşte doar 59 de grame şi poate realiza captura la 15 FPS.

https://www.youtube.com/watch?v=Br7hZu0WKKQ