Black Friday 2020 va avea loc pe 13 noiembrie la eMAG

0
983
Black Friday va avea loc pe 13 noiembrie la eMAG

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt lansat, aflăm astăzi că cel mai așteptat eveniment de shopping – Black Friday 2020 – va fi organizat de către eMag, anul acesta, pe data de 13 noiembrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evenimentul Black Friday, sau Vinerea Neagră, a devenit un concept extrem de popular acum câțiva ani. Astfel, 2020 marchează ediția cu numărul 10 a campaniei organizată pe plan local. Românii s-au adaptat rapid la campanie. De atunci, în fiecare an, avem parte de și mai multe reduceri și stocuri de produse pregătite să fie epuizate.

Potrivit unei cercetări realizată de Kantar România, anul trecut, 90% dintre români auziseră despre Black Friday, iar mai mult de 53% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă. Fie că vorbim despre telefoane, tablete, televizoare, electrocasnice, gadget-uri sau chiar haine, toate vor avea un preț mai redus decât în orice perioadă a anului.

eMag a lansat anul acesta serviciul “eMag Genius”, preconizăm astfel că abonații vor avea parte de câteva avantaje. eMag a crescut de-a lungul timpului prin această campanie, oferind an de an reduceri din ce în ce mai bune. Ne așteptăm să vedem și anul acesta, mari reduceri la cele mai căutate produse: telefoane, laptop-uri, televizoare, monitoare, periferice. De altfel, având în vedere noile lansări PS5 și Xbox One X, ne așteptăm să vedem reduceri substanțiale și în această categorie.

Prin intermediu mobilissimo.ro, aflăm că eMag a dat startul campaniei, anul trecut, la ora 7:24. Rămâne de văzut la ce oră va începe și în acest an marele eveniment. Putem fi siguri însă, de faptul că pe 13 noiembrie dimineață, milioane de români vor reîmprospăta pagina eMAG simultan, în încercarea de a fi printre primii care se bucură de marile reduceri.

Pentru a fi pregătiți, asigurați-vă că aveți un cont de utilizator pe eMag.