Black Friday şi la QuickMobile: începe pe 13 noiembrie şi aduce discount-uri de până la 70% (+3% extra cu codul QUICK202)

0
1221

Şi QuickMobile.ro are programat un Black Friday pe 13 noiembrie, iar reducerile pot ajunge până la 70% la toate produsele. Nu uitaţi şi de codul “QUICK202”, care aduce o extra reducere de 3% şi care se aplică şi acum, nu doar de Black Friday. Avem toate detaliile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Veţi găsit reduceri pentru toate produsele din oferta retailerului, de la telefoane la tablete, gadgeturi, accesorii, dar şi smartwatch-uri sau laptopuri. QuickMobile ne recomandă să descărcăm aplicaţia mobila pe smartphone, pentru că acolo se dă startul reducerilor mai devreme. Puteţi să o descarcaţi pe Android din Google Play şi pe iOS din App Store.

Retailerul pune la bătaie şi servicii premium şi anume:

  • Posibilitatea de alegere a curierului prin care să vă fie livrată comanda
  • Asigurare CASCO pentru o achiziție electronică nouă
  • Plata în rate

QuickMobile are în general oferte foarte bune la telefoanele Samsung şi la produsele Apple, dar şi raritaţi precum telefoaane Smasung cu procesor Snapdragon. Aduc şi telefoane Vivo, Meizu, Realme ceva mai greu de găsit pe plan local, plus o sumedenie de accesorii, inclusiv unele fashion.

Nu uitați de codul QUICK202 care îl puteți aplica la orice comandă pentru a primi 3% extra reducere. Pentru a comanda rapid, vă puteți puteți face un cont de utilizator aici!