Black Friday aduce reduceri de până la 60% pentru jocurile din PlayStation Store; găsim și abonamente PS Plus cu 25% discount

0
1127
PlayStation Store

Reducerile de Black Friday ajung și în PlayStation Store de mâine, 23 noiembrie și vor dura până pe 28 noiembrie – perioadă în care se pot achiziționa jocuri la super prețuri și chiar abonamente PS Plus. Membrii ce dețin în prezent un abonament PS Plus pot accesa oferta de Black Friday încă de pe 21 noiembrie!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ceilalți însă vor avea acces la magazin începând de mâine de la ora 14:00 și aflați că această campanie se încheie la ora 02:00 în dimineața zilei de 28 noiembrie. Discount-urile pentru jocuri ajung chiar la 60% și vestea bună este aceea că sunt incluse și jocuri recent lansate pe piață.

PlayStation Store

Reducerile sunt de 40% pentru Fifa 18, 50% pentru Gran Turismo Sport, 30% pentru Assassin’s Creed Origins și 40% pentru Need for Speed Payback. De asemenea, printre alte titluri importante ce primesc discount-uri se numără și Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (60% reducere), respectiv The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition (60% reducere).

Nu în ultimul rând, abonamentul PlayStation plus pe 1 an va fi redus cu 25%. Informații extra găsiți aici și spor la cumpărături!