ASUS ZenBook 13 (UX334) ajunge la vânzare în România; Greutate scăzută și ecran secundar

0
532
ASUS ZenBook 13 (UX334)

Din această lună pe plan local vom găsi la vânzare și laptop-ul ASUS ZenBook 13 (UX334) – unul dintre cele mai ușoare modele de 13 inch din lume. Produsul de față se remarcă și prin ecranul NanoEdge cu ramă îngustă pe cele 4 laturi, obținându-se un raport corp-ecran de 95%.

Publicitate

Tot pe lista de elemente deosebite avem și revoluționarul ScreenPad 2.0 pentru productivitate sporită. Acesta este un touchpad inteligent integrat sub forma unui ecran secundar interactiv. Interfața este asemănătoare cu cea a smartphone-urilor și permite interacțiunea ușoară cu elementele afișate.

ASUS ZenBook 13 (UX334)

Acest ecran secundar are diagonală de 5.65 inch și există și suport pentru recunoașterea scrisului de mână. Pe partea de design mai amintim și capacul cu finisaje metalice, dar și balamaua ErgoLift care înclină tastatura pentru o experiență confortabilă de scris și care ajută la răcire.

ASUS ZenBook 13 (UX334)

ASUS ZenBook 13 (UX334) vine cu un hardware pe măsură, fiind oferite variatne cu procesoare Core i7 din a 8-a generație. Se aduc și numeroase opțiuni grafice, inclusiv varianta de grafică discretă NVIDIA GeForce MX250. Toate configurațiile sunt echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16 GB RAM.

Nu uităm de conectivitate, acolo unde laptop-ul aduce Wi-Fi 5 (802.11ac) din clasa gigabit pentru conexiuni stabile și viteze mari. Bateria are o autonomie de până la 13 ore și aflați că prețurile asociate acestui notebook pornesc de la 4.900 lei pe plan local. Mai jos aveți o listă a retailerilor ce comercializează acest laptop: